Tävelsås Öppet hus

2014 genomfördes Tävelsås Öppet hus för första gången och det var ett mycket uppskattat evenemang som sockenrådet i samarbete med byns föreningar och företag bestämde sig för att arrangera igen. Nu är det dags! Syftet med Tävelsås öppet hus är att uppmärksamma det rika företags- och föreningsliv som finns i Tävelsås socken och på så sätt skapa en bättre gemenskap i byn.

Passa gärna på att cykla runt till de olika platserna (det går förstås bra att promenera eller köra bil också). Varje plats är utmärkt med en färgglad hink. På varje plats finns det ett lotteri som det är helt gratis att delta i och man kan skriva upp sig en gång på varje plats man besöker. Desto fler platser man besöker – desto större chans att man vinner någon av våra fina priser! I er brevlåda ska det finnas en folder med en kortare beskrivning av de företag och föreningar som deltar i Tävelsås Öppet hus i år.

Väl mött!

2 Kommentarer

 1. Thomas.magnusson

  Hej !
  Jag tycker det är ett mycket bra initiativ med Tävelsås dagen, vi som är födda och uppväxta och bott här stor del av vårt liv, är mycket stolta över vår hembygd.
  Jag vill då passa på att än en gång poängtera hur viktig jord o skogsbruk näringen är för vår bygd, den helt klart dominerande näringen i alla våra byar.
  Och att alla bör tänka på att välja Svenska livsmedel, Svenska råvaror till matbordet.
  Då främjar man livsmedel med mycket hög kvalité, god djuromsorg, öppet landskap etc.
  Hälsar Thomas

  • Kan bara hålla med Thomas. Och vi har ju en unik möjlighet att kunna köpa närproducerat till stor del.

   Heja Tävelsås!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by wp-copyrightpro.com