Grannsamverkan

 

Grannsamverkan Tävelsås = TryggaGatan

grannsamverkanDu vet väl om att vi har en Grannsamverkan i Tävelsås dit alla är välkomna! TryggaGatan är ett samarbete mellan grannsamverkan – polis - försäkringsbolag.

Registrerar dig gör du enkelt på vår hemsida: www.tryggagatan.se

Välkommen till TryggaGatan, ett samarbete mellan grannsamverkan – polis – försäkringsbolag

Vad är TryggaGatan?

TryggaGatan är en webbsida med huvudsaklig uppgift att förenkla och snabba upp spridning av information från polisens informatörer inom området för grannsamverkan.


Målet är att medlemmar och polisen skall kunna samverka på bästa sätt, allt för att minska risken för inbrott och stöld.

 

Polisens information direkt i mobilen

Det är viktigt att polisens information om suspekta fordon eller personer, inbrott och stölder snabbt kommer ut till drabbade och kringliggande områden.

Polisens information skickas till din e-post via din lokala administratör, med kortfattad och lättläst information.

Du kan använda TryggaGatan på dator, mobil eller surfplatta, vi anpassar oss efter dig.

Gratis medlemskap

Medlemskapet är givetvis gratis och kan påbörjas och avslutas när som helst på ditt initiativ. Ingen information som du anger kommer att kunna användas annat än i TryggaGatan och i syftet att sprida information från polisen eller andra typer av iakttagelser i ditt närområde. Idag är det endast din lokala administratör som kan se din e-postadress som blir kopplad till ditt medlemskap. Ingen annan kan eller får se din information.

 

På dina villkor

Du väljer själv om du vill vara aktiv medlem eller endast ta del av polisens utskick. Du kan om du vill tipsa din lokala administratör om iakttagelser du gjort.

 

Sök bland iakttagelser

Du kan söka på registreringsnummer och fordon bland gamla tips och iakttagelser. Längre fram hoppas vi även kunna göra sökningar direkt mot Transportstyrelsens databaser.

This site is protected by wp-copyrightpro.com