Föräldraföreningen

Om föreningen

Syftet med Tävelsås föräldraförening är att vi ska sätta guldkant på barnens tillvaro och tillvarata barnens och föräldrarnas intresse i kontakt med personal och skolledning. Vi anordnar ett par aktiviteter per termin samt ansvarar för presenter till lärare vid terminsslut.

Styrelsen består av ordförande Tina Flodins, sekreterare Olof Forslund, kassör Jenny Forsén. Ledamöter: Jenny Karlsson, Sofia Gustavsson, Aleksandra Porczak och Emma Westin

Medlemsavgift 200 kr/familj och läsår alternativt 40 kr/familj för att enbart bidra till personalens present. Medlemsavgiften kan swishas alternativt betalas in på föreningens konto i Swedbank:

 • SWISH: 123 355 83 50
 • BANK: Swedbank Clearingnummer: 8169-5. Kontonummer: 994 755 424-3.

 

Du kan påverka!

Vi gärna tar emot förslag och idéer på aktiviteter eller inköp vi kan göra. Alla som är medlemmar ska känna att de kan vara med och påverka vad föreningen engagerar sig i. 

Kontaktinformation

Har ni frågor eller funderingar går det bra kontakta oss på något av följande sätt:

Vad händer just nu?

 • * Årsmöte tisdag 17 September kl 19.00 i skolans matsal. Styrelsen söker nya ledamöter så finns intresse får ni gärna ta kontakt med nuvarande styrelse för att få veta mer.

  * Samrådsmöte onsdag 4 September kl 18.30-19.30 i skolans matsal med skolans rektor Eva och förskolans rektor Sofie. Alla är välkomna!

  * Personalen tackades för terminen som gått och föräldraföreningen överlämnade varsin termosmugg till all personal. Presenten var mycket uppskattad!

  * I maj hade vi det traditionella discot för åk 1-3. Ca 40 glada barn fyllde bygdegården och åt korv med bröd, fika, lekte och dansade. En mycket uppskattad tradition.

  * Den årliga fixardagen hölls i april och föräldraföreningen ordnade då bl.a en rutschkana till lilla gården, basketkorg till gula villan och en biltvätt till stora gården. Många föräldrar var där och hjälpte till och föräldraföreningen avslutade med att bjuda på korv och fika. Barnen älskar det som fixades den dagen!

  * Magic Marcus kom och trollade för alla barn och detta tyckte barnen var hur kul som helst!

Captcha:
4 + 1 =

This site is protected by wp-copyrightpro.com