Föräldraföreningen

Om föreningen

Syftet med Tävelsås föräldraförening är att vi ska sätta guldkant på barnens tillvaro och tillvarata barnens och föräldrarnas intresse i kontakt med personal och skolledning. Vi anordnar ett par aktiviteter per termin samt ansvarar för presenter till lärare vid terminsslut.

Styrelsen består av ordförande Therese Strååth, sekreterare Michaéla Hoffman, kassör Anna Karlsson och ledamöterna Olof Forslund, Cecilia Rudbrant, Tina Flodins och Aleksandra Porczak. 

Medlemsavgift 200 kr/familj och läsår alternativt 40 kr/familj för att enbart bidra till personalens present. Medlemsavgiften kan swishas alternativt betalas in på föreningens konto i Swedbank:

  • SWISH: 123 355 83 50
  • BANK: Swedbank Clearingnummer: 8169-5. Kontonummer: 994 755 424-3.

 

Du kan påverka!

Vi gärna tar emot förslag och idéer på aktiviteter eller inköp vi kan göra. Alla som är medlemmar ska känna att de kan vara med och påverka vad föreningen engagerar sig i. 

Vad händer just nu?

  • Under våren genomfördes en fixardag. Vi fick många av önskemålen från personalen genomförda. Målsättningen är att genomföra en ny fixardag till våren igen.

  • Vårterminen avslutades med ett disco för årskurs 1-3 och även i år var det mycket uppskattat. 

  • Personalen fick en sommarpresent i form av en nyckelring med ett litet budskap på. 

  • Vi har jobbat med att försöka få ner hastigheten genom Tävelsås till 30 km/h. Tyvärr kvarstår 50 km/h efter att Trafikverket överklagat till Transportstyrelsen, deras beslut som kom i somras gick på Trafikverkets linje går inte att överklaga. 

  • Räddningstjänsten & Martin Hultgren besökte förskolan med en brandbil. Barnen fick chans att provsitta och titta på utrustningen. Besöket var väldigt uppskattat!

  • Vi laddar för resten av hösten som kommer att bjuda på Barnens (springande) Vasalopp & Halloween-pynt. 

Kontaktinformation

Har ni frågor eller funderingar går det bra kontakta oss på något av följande sätt:

Skriv in summan:
5 + 1 =