Putsa golfklubborna gott folk!

golf_ikonDet händer mycket nu. Vi har en hembygdsfest och ett spännande öppet hus i augusti och när september väl gjort sitt intåg lockar golfmästerskap, en bussresa och en cykelfest.

Det mesta borde ni ha koll på (läs tidigare inlägg) men golfmästerskapet knackar just nu på dörren och vill ha in många anmälningar. Den här tävlingen lockar alltid till sig mycket trevligt folk och stämningen är förstås på topp. Och det är inte vilken tävling som helst, i år är den inne på sitt 12:e år och borde nog döpas om till Tävelsås Masters. Golfnivån på dessa ”jordbrukare” som bär omkring på sina klubbor är minst sagt skiftande och det fokuseras helt och hållet på god stämning (nästan i alla fall).

Så om ni klickar HÄR (pdf-dokument) hittar ni alla detaljer om denna mysiga golftävling och när ni väl lokaliserat klubborna i källaren är det bara att anmäla sig. I år är det Glasrikets Golfklubb som får äran att ha oss på plats lördagen den 6:e september och er anmälan vill vi ha senast den 2:e september.

This site is protected by wp-copyrightpro.com